HOME PRODUCTEN VERKOOPPUNTEN WEBSHOP(SALE) SERVICE & SUPPORT
AUDIOENGINE W3
De Audioengine W3 streamt draadloos muziek door je hele huis op CD-kwaliteit. En dat zonder (netwerk)gedoe.

Hoe werkt het?
De Audioengine W3 bestaat uit een Sender en een Receiver. Ze dienen beiden altijd in een USB-poort te zitten, want dit is de manier waarop ze stroom ontvangen.

De Sender sluit je aan op de USB-uitgang van je computer (Mac of PC) óf op een andere audiobron (via de 3,5mm mini-jack ingang op de W3). Je kunt bijvoorbeeld de W3 Sender aansluiten op de meegeleverde USB Power Adapter en deze verbinden met een iPhone, om daarvanaf muziek te streamen (als dit je doel is kun je ook de Audioengine W2 overwegen, speciaal voor de iPhone).

De Receiver sluit je ook aan op een USB-poort en vervolgens verbind je de 3.5mm mini-jack uitgang met bijvoorbeeld een versterker of een actieve speaker. En klaar ben je. Een geweldige combinatie maakt je natuurlijk tussen de Audioengine W3 en A5+ actieve speakers. Hierbij prik je de W3 gewoon achterin de A5+ in de USB-poort en verbind je vervolgens de audio.

Muziek!

High-tec
De W3 kan zowel 16 bits/48KHz USB als "gewoon" een analoog signaal aan (via de 3.5mm mini-jack input op de Sender). Vervolgens kan dit draadloos worden verzonden naar wel 3 Receivers. Handig als je dezelfde muziek in verschillende kamers wilt. Bovendien mag je rekenen op continue muziek zonder dropouts: Audioengine heeft haar uiterste best gedaan de W3 zo storingsvrij mogelijk te maken. En dat tot een afstand van 30m.

Kortom: de Audioengine W3 is dé oplossing voor eenvoudige draadloze audio streaming door het hele huis.
Afbeeldingen

Video's


Downloads
Audio Engine W3 Handleiding

SPECIFICATIES
In de doos: - W3 Wireless Audio Sender
- W3 Wireless Audio Receiver
- USB AC power adapter
- RCA adapter "Y" cable
- Mini-jack (3.5mm) audio kabels
- Handleiding

DIRECT CONTACT

+31(0)10 - 714 28 61

VERKOOPPUNTEN

AUTHORIZED RELLERS
Zoek een Audioengine winkel bij u in de buurt.

Audioengine Store
Koop online, 24/7
© Copyright 2015-2016 © Audio Engine - Design by IBDL BV