HOME PRODUCTEN VERKOOPPUNTEN WEBSHOP(SALE) SERVICE & SUPPORT
AUDIOENGINE B1
Premium Bluetooth Music Receiver
De Audioengine B1 is een hoogwaardige state-of-the-art Bluetooth-ontvanger. De Audioengine B1 valt met gemak in elk systeem te integreren. Letterlijk het enige dat nodig is, is een audio-ingang. De B1 streamt het geluid van je van Bluetooth voorziene NAS, computer, smartphone of tablet naar je muzieksysteem of naar monitor-speakers.

Gebruiksgemak
De Audioengine B1 is een plug-n-play apparaat waarvoor geen verdere software-installatie nodig zijn. Het is een kwestie van simpelweg aansluiten. Sluit de kabel aan de achterzijde van de B1 aan op je muzieksysteem, en voorzie de B1 van stroom. Zet dan de Bluetooth-modus van het gewenste apparaat aan, en zoek en selecteer het kanaal "Audioengine B1." Alle muziek die je daarna afspeelt wordt nu automatisch naar je muzieksysteem doorgestreamed! Easy!

Codec
De meeste muziek die via Bluetooth wordt afgespeeld is niet precies om over naar huis te schrijven. De Audioengine B1 lost dat op door gebruik te maken van de hoogwaardige aptX-codec, die specifiek voor de overdracht van audio is gemaakt. ook beschikt de B1 over speciale circuits en met precisie vervaardige antennes, waardoor een hoogwaardige overdracht verzekerd wordt!

Ontwerp
De Audioengine B1 heeft een simpel doch elegant ontwerp, een typische Audioengine-look en hoogwaardige audiocomponenten met een grote betrouwbaarheid. De Audioengine B1 overbrugt aldus met stijl de kloof tussen je mobiele audiocollectie en je huidige vaste muzieksysteem.
Afbeeldingen


Downloads
Audio Engine B1 Brochure
Audio Engine B1 Quick Start Guide

SPECIFICATIES
Type: - Bluetooth 4.0 audio met aptX codec
Ondersteunde bluetooth-standaarden: - aptX
- A2DP
- AVRCP
Input: - Bluetooth
Output: - 1x RCA
- 1x SPDIF (digitaal optisch)
Bereik: - 30m
Frequentiebereik: - 10Hz - 20kHz
Gewicht (kg): - 0,5
In de doos: - Audioengine B1 Bluetooth-ontvanger
- RCA-kabel (1m)
- Voedingssnoer
- Microfiber tasje
- Quickstart guide

DIRECT CONTACT

+31(0)10 - 714 28 61

VERKOOPPUNTEN

AUTHORIZED RELLERS
Zoek een Audioengine winkel bij u in de buurt.

Audioengine Store
Koop online, 24/7
© Copyright 2015-2016 © Audio Engine - Design by IBDL BV