HOME PRODUCTEN VERKOOPPUNTEN WEBSHOP(SALE) SERVICE & SUPPORT
AUDIOENGINE A5+
De Audioengine A5+ is een ge-upgrade versie van de originele A5. Het belangrijkste verschil is dat de A5+ geleverd wordt met afstandsbediening. De aansluiting aan bovenzijde is verder komen te vervallen (wat er veel mooier uit ziet) en is er een paar RCA-ingangen (aan achterzijde) bijgekomen. De baspoort is nu een horizontale spleet geworden, wat een net zo diepe, maar meer verfijnde laagweergave geeft.

Audioengine A5+ sound: geen toeval
Verkijk je niet op het bescheiden formaat van de A5+ speakers. De basweergave is uitmuntend, strak, gedefinieerd maar zónder overdreven te zijn. Dat komt onder andere door in de eigen huis ontworpen en ontwikkelde Kevlar-woofers, dat niet alleen zeer sterk is maar ook een zeer lange levensduur heeft. De zijden tweeters met neodymium magneet zijn daarbovenop meester in het weergeven van een gedetailleerd maar tegelijkertijd natuurlijk hoog. Dan de kasten, deze zijn gebouwd van dikke MDF platen om resonanties tegen te gaan, en tegelijkertijd bevat de behuizing intern veel slimmigheden om er de maximale bas uit zo'n kleine kast te halen (maar nogmaals: zonder overdreven te klinken). Bovendien worden de Audioengine A5+ speakers altijd geleverd met twee kasten die meettechnisch precies bij elkaar passen. Al met al kun je het geen toeval noemen dat de A5+'s zo goed klinken!

De interne versterker
Maar de kans is groot dat je geïnteresseerd ben in de Audioengine A5+ vanwege de ingebouwde versterker? Dit betekent namelijk dat je - behalve bijvoorbeeld een iPod - niets anders nodig hebt om te kunnen geniet van geweldig geluid (want alle kabels die je nodig hebt worden ook meegeleverd). De versterker is ingebouwd in de linkerspeaker, gebouwd van hoge kwaliteit onderdelen en volledig afgeschermd van de rest, bijvoorbeeld het wisselfilter.

Aansluitingen en features
Alle aansluitingen vind je aan de achterkant van de Audioengine A5+, dus uit het zicht. Je vindt daar 2 ingangen: 1 paar RCA en 1 stuk 3.5mm stereo-jack. De linkerspeaker (met de ingebouwde versterker) bevat 1 paar speakeruitgangen die je dient te verbinden met de rechterspeaker en verder is er een paar RCA-uitgangen, een aansluiting voor de stroom én een USB aansluiting voor bijvoorbeeld je iPod (om op te laden). Alle connectoren zijn Gold-plated en wederom van hoge kwaliteit. Aan voorzijde vind je de volumeregeling, wel zo handig! Meer aansluitingen en features vind je bij de specificaties.
Afbeeldingen


Video's


Downloads
-
SPECIFICATIES
Materialen en constructie: - 20mm MDF kasten
- 20mm zijden tweeters, neodymium magnets
- 5" Kevlar woofers
- Torroidal power transformer
Aansluitingen: - 2 audio inputs (1 paar RCA en 1x mini-jack)
- 1 paar RCA outputs
- 1 paar speakeruitgangen (linkerspeaker)
- USB Type-B (Power, bijv om je iPod op te laden)
Werkt met: - iPod, iPhone, iPad en alle andere muziekspelers
- Apple Dock en andere docks
- Computers, laptops, etc
- Televisie
- CD- en DVD spelers
- Game consoles
- Alle producten met 3.5mm mini-jack of RCA uitgangen
Afmetingen (HxWxD): - Circa 27 x 18 x 20cm
Gewicht: - 4.4kg (rechts) en 7kg (links, incl. versterker)
Kleuren: - Black
- White
- Bamboo
In de doos: - Audioengine A5+
- Power supply met AC power kabel
- Speakerkabel, 2 meter stereo
- 3.5mm mini jack audio kabel, 2 meter
- 1/8” mini-jack audio cable, 2 meters
- 1/8” mini-jack audio cable, 0.2 meter
- Tassen voor speakers, power supply en kabels
- Handleiding & Brochures

DIRECT CONTACT

+31(0)10 - 714 28 61

VERKOOPPUNTEN

AUTHORIZED RELLERS
Zoek een Audioengine winkel bij u in de buurt.

Audioengine Store
Koop online, 24/7
© Copyright 2015-2016 © Audio Engine - Design by IBDL BV